Musical

Zingen onder de douche, thuis dansen voor de spiegel ... als we denken dat niemand ons ziet, durven en kunnen we alles. Maar kom eens onder de douche vandaan en weg van die spiegel en ga met je team of met een groep collega’s zingen en dansen.

Onder begeleiding van professionals werk je samen aan een musicalact. Aan het einde van de middag durf je te zingen en te dansen als een echte musicalster. We geven workshops waarbij zingen en dansen worden gecombineerd. Van warming-up tot een (simpele) choreografie en van zangoefeningen tot het meezingen met orkestband; alle disciplines komen samen in de gekozen nummers. En het mooie is: het resultaat is veel meer dan de som der delen!

Tijdens de musical workshop leer je zangtechnieken, je leert samen-zingen, je verlegt je grenzen en je overstijgt jezelf. Het is spannend, inspannend en ontspannend.
Je komt als individu binnen en gaat als groep weer naar buiten. Wat is er leuker om als team samen te oefenen, samen te lachen, samen een product neer te zetten en op te treden als werkelijke sterren. En ook als team zullen jullie jezelf overstijgen.

We kunnen goed praten over gevoelens, maar om ze werkelijk te laten zien is een ander verhaal. Als je zingt kun je je nergens achter verschuilen, je moet je kwetsbaar opstellen. En iedereen met jou. Dat maakt deze workshop ook zo speciaal. Samen sta je sterk.
Overdreven? Ontdek het zelf en ga zingen!

Informatie aanvragen