Graffiti is Cool

Wij verzorgen graffitiworkshops in heel Nederland en België op een door u gekozen locatie of een van onze locaties. De Graffiti is Cool workshop kan worden gegeven binnen tijdens een groot evenement of als op zichzelf staande activiteit zowel voor bedrijven als particulieren. 

Wij leveren de Graffiti is Cool workshops op maat, rekening houdend met uw wensen, het publiek dat u verwacht en de verder inhoud van het evenement. De kosten van een workshop zijn afhankelijk van uw wensen, de locatie en het aantal deelnemers. De Graffiti is Cool workshop wordt afhankelijk van de groepsgrootte gegeven door één of meerdere ervaren en representatieve graffiti spuiters.

U kunt ervoor kiezen om op het te bespuiten doek of op de muur schildersdoeken te laten bevestigen die u na afloop mee kunt nemen als aandenken. Ook kunnen wij op uw verzoek grote polyesterdoeken gebruiken die u in zijn geheel kunt meenemen. U kunt van te voren met ons een thema afspreken of mensen "vrij werk" laten maken. Ook kunnen wij het doek voorspuiten met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of het thema van de bijeenkomst.

Tijdens de Graffiti is Cool workshop, die meestal twee uur duurt, komen afhankelijk van uw keuze diverse onderdelen van de spuitkunst aan bod. U kunt hierbij denken aan het gebruik van verschillende vormen, letters, kleuren en streepdikten. Natuurlijk is er aandacht voor het creëren van een persoonlijke tag (handtekening in kunstige letters) of een gezamenlijke "piece".

Voor de deelnemers verzorgen wij beschermend materiaal zoals mondkapjes, schorten en handschoenen. Dit is niet voor alle soorten workshops noodzakelijk. Ook kan het nodig zijn om bijvoorbeeld de vloer in de ruimte waarin gespoten wordt af te dekken. Ook dit kunnen wij, in overleg met u, regelen.

Groepen vanaf circa 15 personen.

Informatie aanvragen