Creatief in de keuken

Deze Kookworkshop is in een oude bloembollenschuur die is omgebouwd tot luxe kookzaal. In deze monumentale bloembollenschuur is een kookstudio gebouw welke tevens gebruikt kan worden als cursus - en/of vergaderruimte. De bloembollenschuur biedt ruimte aan groepen tot max 40 personen voor vergaderingen en cursussen,  daarnaast is de bloembollenschuur voorzien van een professionele keuken welke gebruikt wordt voor kookworkshops, cateringactiviteiten e.d.

Historie: De oude bloembollenschuur dateert uit 1893 en is verder aangebouwd in latere jaren inclusief een woning rondom 1930. De huidige eigenaren hebben het pand in 2003 aangekocht en grondig gerenoveerd, maar met behoud van het karakter van zowel de bloembollenschuur als het huis. Hiervoor zijn ze beloond met de titel: Monumentale Bollenschuur.

Er zijn diverse mogelijkheden voor de workshop Creatief in de Keuken:

Mee-eet-kooktafel (wij kiezen een 3 gangen menu):
Dit houdt in dat wij zorgen voor: een gevulde boodschappenmand, wijn, bier en frisdrank, het menu, een professionele keuken en een enthousiaste kok .

Iedereen krijgt bij binnenkomst een 'taak' toebedeeld, dit kan zijn het dekken van de tafel of het helpen van de kok.

Het is ook mogelijk om zelf een thema te bepalen, bijvoorbeeld, thais, spaanse tapas, frans, mexicaans, japans ect. Dan kunt u ook aangeven of u een 3-gangen kookworkshop of een 4-gangen kookworkshop wilt.  

Minimaal aantal deelnemers: 8 personen
Maximaal aantal deelnemers; 40 personen

Het is uiteraard ook mogelijk om vergaderarrangementen te laten samenstellen.

Bijvoorbeeld een ontvangst met koffie, lunch, koffie/thee en in de middag en na afloop een Creatief in de Keuken kookworkshop.

Informatie aanvragen