Boksen

Wellicht denkt u nu, boksen.......dat is niks voor mij. Ik hou niet van vechten of dat kan ik niet.

Als we nou vertellen dat iedereen dit kan en dat iedereen op zijn/haar eigen niveau mee kan doen en dat er GEEN lichamelijk contact is......

De bokstraining is een van de meest complete workouts die er is. De training is met elkaar en dus niet tegen elkaar. We leren boksen onder deskundige begeleiding. De stoottechnieken trainen we op elkaars handschoenen, die we om de beurt aanbieden door deze bij ons gezicht vandaan te houden in de richting van de sparringspartner.

U heeft geen gebitsbescherming nodig, want we trainen zonder direct fysiek contact. Ook zullen wij voor bokshandschoenen zorgen. Deze workshop is niet alleen voor heren maar ook zeer geschikt voor dames!

Mocht u zich druk maken over uw conditie, onze trainingen zijn geschikt voor jong en oud, man of vrouw en uw sportieve niveau doet er ook niet toe. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. De trainers zorgen ervoor dat iedereen het maximale uit zijn of haar mogelijkheden haalt. 

De trainingen/workshops kunnen op uw eigen locatie gegeven worden. We zetten tafels en stoelen op zij en we kunnen aan de slag.

We kunnen boksen ook als teambuildingsactiviteit inzetten. Vertel ons wat u wilt bereiken en wij maken een programma voor u op maat.

Minimaal aantal deelnemers: 15

Informatie aanvragen