Vrijgezel Valentijn

Wilt u uw gasten een speciaal gevoel geven, dan kan onze vrijgezel Valentijn u hierbij helpen.

Zenuwachtig drentelt vrijgezel Valentijn rond, op zoek naar de ware. Niets gaat hem uit de weg, zit me dasje goed, haartjes glad. Zeer charmant gaat hij op pad. Wie gaat hij nu het hof maken. Zou de ring haar passen? Een hele belevenis!
Deze Sweathart, deelt ook hartjes uit.

Deze mime-animatie-acteur is al vele jaren actief op diverse locaties in binnen en buitenland. Met zijn neus in de wind weet hij de gasten te verrassen door in steeds wisselende gedaantes onverwachts op te duiken, waardoor uw gasten telkens even op het verkeerde been worden gezet.

In zijn acts vindt hij direct contact met zijn publiek. Met een link naar de pantomime leidt dit vaak tot verrassende acties. Iedere act is weer een unieke ervaring.

Een aaneenschakeling van diverse personages wordt naar wens van de klant uitgevoerd Uw wens is zijn leidraad voor een artistieke invulling op maat passend bij uw bedrijf - of productpresentatie.

Hij weet met zijn improvisatietalent op elk gezelschap in te spelen en zal ongetwijfeld een blijvende indruk bij uw gasten achter laten

Wilt u iets anders? Geen probleem, diverse andere animaties heeft hij in zijn pocket, zowel duo als solo.

Informatie aanvragen