The Tour

Sinds de oprichting van The Tour in 2003, heeft deze Amsterdamse coverband een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.

De zes muzikanten van The Tour staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. The Tour speelt door heel Nederland met in totaal nu al meer dan 400 optredens. Van studentenfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften tot het verzorgen van het voorprogramma van grote Nederlandse acts op vooraanstaande podia. Ook buiten Nederland zijn ze inmiddels opgemerkt en de band heeft dan ook in diverse grote Europese steden en Azië hun opwachting gemaakt.

Het uitgebreide repertoire van The Tour bestaat uit stevige Rock, Funk en Pop covers variërend van Prince tot Lenny Kravitz, Queen tot Robbie Williams en de Jackson 5 tot Maroon 5. Hierbij draagt de band altijd zorg voor een op maat gemaakt programma afgestemd op het aanwezige publiek. Kortom, een garantie om het publiek uit hun dak te laten gaan!

Het Parool: "Combineer hun vaardigheid met het feit dat deze strakke band niet alleen een “natural born entertainer” als zanger heeft, maar ook nog een ongelofelijk getalenteerde zangeres en dan is het geen wonder dat The Tour naar de top van de Nederlandse Coverbands is gestegen."

Informatie aanvragen