Stoere Houthakkers

Bent u op zoek naar een originele act? U wilt uw feest opleuken met een heftige verrassing? Zoek niet verder want dit bedenk je niet. Deze stoere houthakkers zijn uniek in Europa. Fascinerend, onvergetelijk en vetcool! Uw evenement krijgt vaart en uitstraling met het ultieme spektakel van deze show. Alle elementen voor een daverend feestje zitten in de show verpakt. Het is een prachtig kijkspel voor jong en oud en deze show zorgt gegarandeerd voor verbazing en een gulle lach bij uw gasten. Bij houthakkersspelletjes kan het publiek leuke prijsjes winnen en in de tussentijd maken de stoere mannen in een ongelooflijk hoog tempo unieke kunstwerkjes. Alles draait tijdens deze show om de weergaloze beheersing van de kettingzaag. In de handen van de kettingzaagartiesten is het een precisie-instrument. Letterlijk alles maken ze, van Formule 1-auto tot het oerdegelijke vogelhuisje-uit-een-stuk. Niet voor niets bestaat deze show inmiddels tien jaar en hebben de meeste dagbladen en tv-zenders deze artiesten al eens voor het voetlicht gehaald.

De meest geboekte show van de stoere mannen is de entertainmentshow, die circa een uur in beslag neemt. Snelheid, humor en interactie met het publiek zijn de steekwoorden. Uiteraard wordt in deze act volop gezaagd en ziet het publiek hoe knotsen van houtstammen in een handomdraai worden omgetoverd tot ware kunstwerkjes. De bezoekers worden uitgenodigd om aan houthakkersspelletjes mee te doen. Altijd goed voor lachende gezichten. Bijvoorbeeld bij de wedstrijdjes met de trekzaag. Door de jaren heen bleek de show een schot in de roos bij een breed publiek. Moeders met kinderen, stoere bikers of kantoormensen, ze laten zich allemaal graag entertainen door deze houthakkers.

Heeft u een jubileum, een vutter die vertrekt of een fusie. Er zijn talrijke redenen om op de zaak een lekker feestje te bouwen. Doe eens een keer gek en boek deze stoere houthakkers, tien tegen een dat de monden open vallen van verbazing. Zo knotsknettergek zijn de acts van de Kettingzaagartiesten. Het kan binnen, het kan buiten, met of zonder podium, de mannen van deze show zijn dankzij tien jaar Europese praktijkervaring van alle markten thuis en zo flexibel als een stronk van waaibomenhout.

U kunt ook kiezen voor een podium- of openingsact, deze duurt circa 30 minuten. De houthakkers gaan ‘helemaal los' en fabriceren in duizelingwekkend tempo prachtige creaties. De act is bij uitstek geschikt voor een tentfeest of discotheken, maar scoort ook op straatfestivals of een bruiloft. Winkeliersverenigingen boeken deze variant van de show vaak om het evenement body te geven. Bij een  braderie of bedrijfsfeest werkt de aanwezigheid van de houthakkers sfeerverhogend. Mocht er bijvoorbeeld geen spreekgestoelte aanwezig zijn, dan maken de kettingzaagartiesten dit meubelstuk even ter plekke! Kan de baas toch nog zijn speech houden. Moet het logo van de zaak tevoorschijn komen? Geen punt voor de houthakkers! De show komt zowel binnen als buiten goed uit de verf.

Informatie aanvragen