Pietro en Leone

Sinds 1991 is de acteur Leo fulltime acteur. Zowel solo als in duo-verband. Na zijn HBO-opleiding Cultureelwerk kwam Leo als jeugd- en jongerenwerker terecht in de welzijnssector, alwaar hij 12 jaar werkzaam in is geweest.
Vervolgens volgde hij mimelessen op de mimeacademie in Amsterdam en is hij zich steeds meer gaan specialiseren in verschillende vormen van mime- en pantomimeanimaties.

Al jaren verzorgt hij onder zijn artiestennaam "Leone" animaties op uiteenlopende evenementen. Leo speelde verschillende actierollen voor tv-commercials, zoals Its- electronic mannetje, Dr Spock voor Vendex, maffe ober in de bioscoopfilm "De rode zwaan". Daarnaast heeft hij verschillende performances gespeeld in het buitenland, zoals: de spectaculaire openingshandeling van een kleding winkel en kledinglijn van de gebroeders Frank en Ronald de Boer in het nou Camp Stadion in Barcelona, en de vele beursen en congressen in zowel Duitsland, Belgie en Frankrijk. Zoals u ziet is Leone uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdige mime-, pantomime- en animatieacteur.

En u?
Uw client of u zelf wil een evenement organiseren waar gasten/genodigden nog lang over zullen napraten, mede doordat men zich kostelijk heeft mogen amuseren. Leone specialist in mime-(pantomime) en animatieacts (komische typetjes) kunt u hierbij van dienst zijn.
Heeft u iets speciaals op het oog. Leone maakt desgewenst een aangepaste act, bijvoorbeeld een bepaalde productpresentatie op beurzen. Maatwerk is zijn motto!!
Naast het solowerk kunt u Leone ook vragen voor duo-acts en acts uitgevoerd door b.v. een grotere mimegroep. Sinds kort werk hij samen met Peter van der Poort. Eveneens een ervaren speler. Als Pietro en Leone spelen zij een animatieduo.

Informatie aanvragen