One two dance

Spetterende combinatie van zang en live geproduceerde muziek. Pianist en toetsenist Christoph treedt op met verschillende professionele zangeressen. Afhankelijk van de gelegenheid, het publiek en de gewenste sfeer kan hij een beroep doen op zijn vaste zangpartners Evelyn, Zosja of Lucette. Op het repertoire van dit gezelschap staan onder meer popballads, luistermuziek en orkestrale jazz, maar het accent ligt bij dansmuziek uit de jaren negentig en dansbaar werk van de afgelopen jaren.

Dit gezelschp staat voor de combinatie van live geproduceerde luister- en dansmuziek en een mooie, meeslepende vrouwenstem. One two dance bestaat uit toetsenist Christoph die zijn keyboards, samplers, sequencers, synthesizers en expanders laat klinken als een complete live band. Hij is daarmee een perfecte counterpartner voor de indrukwekkende vocale prestaties van Evelyn, Zosja of Lucette. Alles gebeurt ter plekke - er lopen geen banden of minidiscs mee - en dat levert een aantrekkelijk visueel spektakel op.

Luisteren...
One Two Dance speelt uiteenlopende stijlen en beweegt soepel mee met de sfeer van het moment. Het spectrum loopt van relaxte, sfeervolle luistermuziek à la Norah Jones tot actuele danshits. Daartussenin: soepele jazz in de stijl van Dianna Krall en mooie popballads als Get here, Heaven en You've got a Friend.

en... dansen!
Naarmate de stemming stijgt, beweegt One Two Dance meer en meer in de richting van de dansmuziek uit de jaren negentig en actueel werk van bijvoorbeeld Spiller Groovejet, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Christina Aguiliera en Anastacia. Of denk aan Janet Jackson en Joss Stone. Een enkele sfeervolle ‘Gouwe Ouwe' (van onder meer Tina Turner), wat Latin-Dance (Gloria Estefan, Jennifer Lopez) en een vleugje disco (The Trammps) mogen natuurlijk niet ontbreken. Dit is muziek die iedereen in beweging brengt en het kan niet anders of kijken, luisteren en dansen vloeien volledig in elkaar over.

Alles is mogelijk
Uniek is dat u One Two Dance desgewenst eenvoudig kunt combineren met de andere projecten van Christoph. Op die manier brengt Christoph een ongekende afwisseling in de begeleiding van uw feest: van sfeervolle pianomuziek tijdens het diner, via relaxte loungemuziek bij de borrel tot en met een spetterend dansbaar slot op het eind van de avond. Ook kunnen er meerdere muzikanten bijgeboekt worden.

Informatie aanvragen