Moesters

Het liefst zouden wij u meteen laten keuren, smakken en smullen. We hebben iets nieuws, iets verrukkelijks. iets wat u niet eerder heeft geproefd. Simpelweg omdat het nog niet bestond. Ze zijn zo zalig zacht. Zo hemels en zo sensueel. Er zijn bijna geen woorden voor. Wij noemen ze moesters.

Wat zijn moesters...?
Moesters zijn (lege) oesterschelpen die worden gevuld met mousse. Moesters zijn er in diverse smaken: hartig - bijvoorbeeld met ham - en zoet - bijvoorbeeld met aardbeien. Een verleiding voor de tong en een verwennerij voor het verhemelte. Moesters zijn een regelrechte smaaksensatie. Een ervaring die wordt versterkt met een mousserende wijn. Een feestelijke Champagne, een frisse spumante of een fijne Prosecco.

Voor u ingeschonken door Les deux Josephines, een duo dat gastvrijheid op een bruisende en amusante manier gestalte geeft. Eten, drinken, amuseren samenvattend: hemelse snoeperij en een feestelijk glaasje in een levenslustige (ge)schenkverpakking. Dat is wat we u kunnen bieden. Een totaalconcept van food, drinks & moving table act tegen een aantrekkelijk tarief.

Informatie aanvragen