Koning van de Oesters

Deze Koning van de Oesters brengt iets nieuws, iets verrassends. In een ambachtelijk leren oesterpak, dat tot ieders verbeelding spreekt, loopt hij tussen uw gasten door en probeert d.m.v. zijn performence, zijn dagverse oesters en/of kaviaar van topkwaliteit aan te bieden.

De twijfelaar zal hij proberen over te halen en uw gast die verzot is op oesters/kaviaar zal hij zijn keur aan extra's aanbieden om deze nog verrassender te maken.

De Koning van de Oesters presenteert zijn dagverse Franse oesters en/of Russische kaviaar op de grootste feesten maar ook op party's aan huis. Hij is een graag geziene cateraar op bruiloften, verjaardagen, modeshows, recepties, beurzen, premieres, bedrijfspresentaties, openingen, gala's en diverse andere evenementen.

De Koning van de Oesters opent ongeveer 200 oesters per uur. Wanneer er sprake is van een groot feest met veel gasten, neemt hij versterking mee door de inzet van meerdere Oesterkoningen/-queens.

Elke week test de Koning van de Oesters alle soorten oesters waardoor u er zeker van bent dat u de beste oesters uitgeserveerd krijgt.

Voor een optreden van deze man betaald u alleen voor de oesters. Minimale afname is 150 stuks in Nederland. Advies: reken 2 a 2,5 oester per gast.

Informatie aanvragen