The Exclusive Strings

Vier beeldmooie violistes met passie, uitstraling en veel power. Geen Stradivarii, maar hightech strings. Een eigentijdse sound met een mix van klassieke en popmuziek gebracht door geschoolde topmusici die op het podium een metamorfose ondergaan.

Deze exclusieve meidengroep bestaat uit de Spaanse Nancy Tormo, de Franse Blandine Moreau, de Bulgaarse Elena Lavrenov en de Belgische Larissa Lismont. Achter de schermen wordt de groep bijgestaan door heel wat ronkende namen.

De nabije toekomst oogt alvast zeer mooi voor 'The Exclusive Strings'. in februari 2006 vond de dubbele avantpremière plaats in de prestigeuze Koningin Elisabethzaal van Antwerpen. Een maand later volgde, tijdens de Nacht van Exclusief, de première in het casino van het mondaine Knokke. Ondertussen staat hun agenda overvol met prestigieuze concerten.

The Exclusive Strings kunnen zowel ‘on tape' als met het eigen begeleidingsorkest optreden. Voor speciale gelegenheden kan zelfs het groot showorkest Heverband worden ingeschakeld.

Dankzij hun 4 verschillende nationaliteiten is er een duidelijk thema dat als een rode draad doorheen hun showblok is geweven. Bovendien geven de solistes een woordje uitleg in hun moedertaal, al blijft de voertaal engels. The Exclusive Strings musiceren volledig draadloos, wat de nodige interactie met het publiek garandeert.

Informatie aanvragen