De Jij Band

Een in Nederland nieuw, uniek en zeer krachtig concept: De JIJ BAND. Coen op toetsen en zang en Martin op drums vormen samen met jou, de willekeurige feestganger, de JIJ-band. Vrienden of collega's, waar je het nooit van dacht verbazen ook zichzelf als enthousiaste zangers van een heuse band.

Een uniek meezing duo speelt nostalgische hits uit de jaren '50 t/m jaren '80. LIVE karaoke: met een extra microfoon voor JOU om mee te zingen met de Jij Band
Een origineel, sympatiek, vrolijk duo, onder leiding van Coen, dat lekkere evergreens speelt van de jaren '50, '60, '70 en '80.
Met Coen op toesten/zang en Martin op drums/zang en optioneel een saxofonist is een unieke feestsfeer gegarandeerd. Met een extra, derde, microfoon voor JOU, ben JIJ in de gelegenheid te kiezen uit een lijst van meer dan 100 Wereldhits en mee te zingen met de Jij Band. LIVE karaoke met de Jij Band.
En staat je favoriete nummer nog niet op de lijst van hits? Mail dat nummer naar ons door en het komt voor elkaar!

Écht een leuke act, met een informeel karakter en fenomenale impact!
Ideaal als side-entertainment op grote feesten of hoofd-act op intiemere partijen
Van huiskamer tot stadion, de Jij Band is overal een succes. Interactief, empathisch en uitdagend. Met liefde voor muziek en mensen tillen Coen en Martin de bekende karaoke op naar het niveau van een persoonlijke live show.

Meezingen kan altijd maar moet niet: LIVE karaoke met de Jij Band is ongedwongen
Omdat niet iedereen door een microfoon durft te zingen, zullen Coen en Martin ook zorgen voor interactie met alle gasten en iedereen mee laten zingen als de sfeer daar naar is. Coen en Martin voelen de gasten goed aan waardoor u niet bang hoeft te zijn dat zij zich zullen opdringen, integendeel: zij zorgen voor een optimale feestsfeer. Ook verzoeknummers kunnen worden aangevraagd.

Greep uit het nostalgische hits repertoire van de Jij Band: 32 Jaar, Celebration, De Vlieger, Fever, Hotel California, Ik Kan Het Niet Alleen, Let It Be, Mama Mia, New York New York, Purple Rain, Stir It Up ... enzovoort, etcetera!

Alle songteksten zijn tijdens optreden aanwezig.

Dit Live-karaoke concept gaat de wereld veroveren. Alleen zijn er weinig bands die dat kunnen. Behalve de Jij-band. Uiteraard ....

Informatie aanvragen