Circle Percussion

De hieronder omschreven mogelijkheden van Circle Percussion zijn allemaal in te zetten als: openingsact, intermezzo of slotact. Deze shows zijn uiteraard ook uitermate geschikt voor totaaltheater of een avondvullend programma.

Naast hun specialisme op het gebied van Japans -en Afrikaans slagwerkspektakel, kan Circle Percussion vrijwel elke slagwerkshow produceren. In principe is alles mogelijk, mits de omstandigheden het toelaten.

De shows vam Circle Percussion die hieronder zijn beschreven zijn ook in kleinere vorm te produceren. Dit zal geen invloed hebben op de artistieke kwaliteit van de show. Op de kleinere podia en voor de kleinere budgetten is dit soms een goed alternatief.

Miyake:

Miyake wordt gespeeld op Chichibu-Daiko's. visueel spektakel. De Chichibu-Daiko's worden bespeeldmet karate-achtige bewegingen, opzwepend met kracht en agressieve passie, snel, hard en doordringend geluid.

Aantal spelers: 3

Tijdsduur: 8 minuten

Miyake in combinatie met Odaiko:

Miyake wordt gespeeld op Chichibu-Daiko's in combinatie met de Okedo-Odaiko. Een visueel spektakel. Chichibu-Daiko's worden bespeeld met karate-achtige bewegingen, opzwepend met kracht en agressieve passie, snel, hard en doordringend geluid.

De Okedo-Odaiko (doorsnede 1.80 meter) heeft een doordringend donker geluid, is dreigend en mysterieus. in totaal een waar spektakel.

Aantal spelers: 3

Tijdsduur: maximaal 20 minuten

Odaiko solo:

De Okedo-Odaiko (doorsnede 1.90 meter) wordt aan weerszijden bespeeld. Het doordringende donkere geluid is overdonderd, dreigend en mysterieus, in combinatie met schel klinkende belletjes een imposante en opzwepende act.

Harumi ‘extended version':

Combinatie van alle spectaculaire speelstijlen uit Japan. Bovengenoemde stijlenkomen aan bod aangevuld met de ‘Yatai Bayashi' stijl. Liggend achter de Chichibu's genereren de spelers een enorme power.

Aantal spelers: 4

Tijdsduur: maximaal 50 minuten

Japanse en Afrikaanse trommelact door 5 slagwerkers.

U ziet en hoort het swingende van Afrika en het spectaculaire van Japan. Deze bijzondere combinatie is, mede door het prachtige en zeer uitgebreide authentieke instrumentarium, spectaculair en uniek te noemen.

Aantal spelers: 5

Tijdsduur: maximaal 90 minuten

Kinetic PaintingÂ

Een zeer bijzondere voorstelling ‘Kinetic Painting'. Live muziektheater in combinatie met live geschilderde ‘Kinetische' beelden. De schilder schildert op speciaal aangepaste overheadprojectoren en deze beelden worden direct groot op en achter de musici geprojecteerd op een groot projectiedoek. Zijn penselen dansen een zorgvuldig ingestudeerde choreografie die volledig op de muziek aansluit. Er wordt gespeeld op indrukwekkende Japanse slagwerkinstrumentarium. Het resultaat is een adembenemende en spectaculaire voorstelling van beeldende kunst en Japans slagwerkgeweld.

Aantal spelers: 4

Tijdsduur: ongeveer 8 minuten

Informatie aanvragen