Cheek2Cheek

In 2004 staken vier ervaren muzikanten, die al vele jaren bevriend zijn én samen muziek maken, de koppen bij elkaar. Na bijna dertig jaar heftige rock ’n roll en soulmuziek te hebben gemaakt in de legendarische Chevy Rockers, hadden ze allemaal zin in hetzelfde: terug naar de basis, akoestische muziek maken.
In kroegjes, op recepties, feestjes, maar ook bij mensen thuis op een verjaardag muziek maken waar iedereen zich lekker bij voelt. Muziek om naar te luisteren, maar ook om op te swingen. Nummers van uiteenlopende artiesten als de Rolling Stones, Van Morrison, de Animals, van David Bowie, Bob Marley, Small Faces of Crowded House. En dat allemaal akoestisch gebracht in een bezetting van drie gitaren, percussie en zang.
Cheek2cheek was geboren, bestaande uit Grace (akoestische bas en zang), Jaapjan (akoestische gitaar en zang), Ted (sologitaar) en Jan (percussie en zang). Sindsdien speelden ze al op talloze grotere en kleinere feestjes, maar ook op illustere muziekpodia als de Paap en de Pater in Den Haag en op grotere evenementen zoals het Groeneveldfestival in Baarn en de Dierenheld van het Jaar van de Nederlandse Dierenbescherming. Ook maakten ze een tournee door Frankrijk, waar ze veel succes oogstten met vooral de Franstalige liedjes die ze voor die gelegenheid instudeerden.
Cheek2cheek is leuk. Cheek2cheek is makkelijk. Cheek2cheek is genieten van muziek tussen de schuifdeuren.

Bent u dus op zoek naar een leuke band, maar hoeft het allemaal niet zo hard, dan is Cheek2Cheek zeker een goede optie! Wilt u meer informatie, neem dan snel contact op!

Informatie aanvragen