Boston Tea Party

De Boston Tea Party is dé superspontane Top! Feestband van Nederland en volgens insiders zelfs Nederlands beste feestband! Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met het feest der herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest!

Repertoire
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het feest der herkenning: Dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Referenties
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Ttea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt ....... en dat is te zien!

De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften. met of zonder bekende artiesten.

Bezetting
Een spetterende en knetterende drie mans blazerssectie, een pompende vier man sterke ritmesectie, drie superspontane zangeressen, spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Boston Tea Party & Friends
De Boston Tea Party is en blijft een compromisloze feestband en zal nooit een brave (begeleidings)band willen zijn. Maar met het bijzondere Boston Tea Party & Friends... is het dubbel feest !

Boston Tea Party & Friends is een spectaculaire finaleshow waarin de Boston Tea Party diverse "Friends" live begeleidt. Niet zomaar het standaard repertoire maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien!

Boston Tea Party Small Big Band
Op veelvuldig verzoek is het mogelijk om de Boston Tea Party uit te breiden met een heuse Big Band Blazerssectie van totaal 6 spetterende blazers: baritonsax, trombone, tenorsax, altsax en twee trompetten (dus een verdubbeling van de 3 blazers).

Hiervoor zijn speciaal alle blaaspartijen totaal herzien en opnieuw gearrangeerd. Dus niks partijen dubbelen (dat slaat muzikaal nergens op): alle sets spelen we in moddervet Big Band geweld. En het is extra gezellig met 13 mens op het podium!

De Big Band blazerssectie is eventueel ook mogelijk in combinatie met de Boston Tea Party & Friends spectaculaire finaleshow

Informatie aanvragen