Varen in combinatie met een spetterend feest of gezellige borrel

Dit arrangement begint met een leuke vaartocht. Dit kan dwars door de polder, langs weilanden met koeien en schapen en u gaat zelfs door een sluisje. Maar wellicht wilt u liever in de stad varen, langs de volle terrasjes en genieten van de mooie grachten en singels. We hebben verschillende mogelijkheden. De routes duren ongeveer 2-3 uur dit is afhankelijk van uw keuze. We kunnen een grote boot voor u regelen maar bent u met een kleiner gezelschap dan zetten we een kleiner boot in.

Na het varen kan CEO Evenementen Organisatie een spetterend feest voor u organiseren. Waar en hoe het feest eruit gaat zien, hangt af van uw wensen en budget. Wilt u niet een heel feest maar liever een gezellige borrel, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Wij organiseren feesten op maat en denken met u mee om zo tot een gezamenlijke invulling te komen die het best past bij u en uw gasten. In principe start elk feest met een persoonlijk intakegesprek. Hierin worden alle wensen van de klant geïnventariseerd, zoals de reden van het feest, wie zijn de gasten en wat voor een soort feest en welke sfeer heeft u in gedachten. Aan de hand van dit gesprek wordt er een passend voorstel gemaakt. Pas als het voorstel helemaal naar wens is zal het tot in de puntjes worden uitgewerkt. Het moet tenslotte ook voor u een feest zijn!

Informatie aanvragen