Dinner in the Dark

Het is een hele belevenis! Dinner in the Dark brengt u in een wereld die u nog nooit heeft ervaren…Laat u meenemen door een reis van smaak, geluid en tast.

De avond begint in de verlichte serre, waar u eerst rustig een keuze maakt uit de menu's. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om uw spullen in kluisjes op te bergen zodat u uw handen vrij heeft voor deze beleving. Daarna wordt u begeleid naar de donkere eetzaal, waar u absoluut niets meer ziet.

In het donker wordt u bijgestaan door vriendelijk bedienende personeel, die zonder licht perfect functioneren. Alle kelners en serveersters hebben namelijk een visuele beperking en weten daarom hoe het is om niets te kunnen zien. Het team van Dinner in the Dark bestaat uit vakmensen die dankzij hun beperking garant staan voor een diner om nooit te vergeten.

Het advies is een avondje Dinner in the Dark op zijn beloop te laten en u te laten verrassen door de gerechten van de chef. De bijpassende wijnen laten iedere gang tot zijn recht komen en is een heerlijke aanvulling op uw avond.

Genieten van lekker eten en drinken, zonder iets te kunnen zien: dat is een ervaring die uw avond gegarandeerd in een andere dimensie brengt! U kunt natuurlijk ook iemand anders deze unieke ervaring schenken ...

Informatie aanvragen