CEO evenementen nieuwsbrief

Naam E-mailadres

Melange

Melange bestaat uit twee geweldige zangers en twee fantastische zangeressen. Vier verschillende persoonlijkheden. Vier verschillende stemmen. Samen een ijzersterke combinatie, gekenmerkt door vriendschap, humor, gedrevenheid en vooral kwaliteit.

Melange werkt met orkestbanden en zij zijn dus niet aan instrumenten gebonden. Dit geeft hen alle vrijheid om u met hun aanstekelijke enthousiasme een optreden lang te boeien en te entertainen.

Als vrienden begon het eerste optreden op oudejaarsavond 2000. Daar zij elkaar al kenden van optredens via Joop van den Ende en het Nederlands Musical Ensemble waren zij goed op elkaar ingespeeld. Door dat eerste optreden is besloten om door te gaan. Al op die eerste bewuste avond stroomde de opdrachten binnen. Mede dankzij grote optredens in o.a. Silverdome Zoetermeer, Oudewater, diverse Dinnershows, Bruiloften en Bedrijfsfeesten geniet Melange nu een grote naamsbekendheid in Zoetermeer en omstreken. Dit viertal is nu ruim 7 jaar actief in dezelfde formatie en heeft veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Mede door alle krachten te bundelen weten zij niet alleen een enorme prestatie neer te zetten maar ook een avond lang te boeien!

Informatie opvragen