Robbie Williams

Dé Nederlandse Robbie Williams imitator, compleet met kenmerkende kuif en tatoeages. Super swingende Robbie Williams act waar de vonken vanaf vliegen. Een ongekende live show van een half uur met grote hits als 'Let me entertain you', 'Rock DJ', 'Millennium' en 'Angels'. In een handomdraai zet deze topzanger het publiek naar zijn hand: 'For the next thirty minutes, your ass is mine!'. De twee beeldschone 'Angels' van Robbie zorgen voor een spetterende geheel op maat gemaakte choreografie.

Bezetting:
De show bestaat uit Robin als Robbie Williams. Op de achtergrond zijn nog een professionele visagiste en een geluidsman aanwezig.

Bijzonderheden:
Naast de tape act is het ook mogelijk Robbie te boeken samen met zijn 10-koppige Bigband. Deze bijzondere act vereist een podium van 4 bij 3 meter (30 cm hoog), zodat Robbie en his Angels zo goed mogelijk gezien worden. Een geluid- en lichtset is niet bij de prijs inbegrepen, zorg dus dat op uw locatie een professionele geluid- en lichtstallatie aanwezig is (A set). Is dat niet het geval dan willen wij dat graag voor u verzorgen!

Duur optreden:
Robbie zal een onvergetelijke show verzorgen van 30 minuten.

Informatie aanvragen