Het Ascot Trio

U bent op zoek naar een Jazztrio dat achtergrondmuziek speelt tijdens uw receptie of diner? Dan is het Ascot Trio het ideale Jazztrio! Drie ervaren professionele muzikanten, die allemaal een conservatoriumopleiding met succes hebben afgerond, spelen voor u rustige achtergrondmuziek op gepast volume, waarbij het te allen tijde mogelijk blijft om met uw gasten te kunnen converseren.

Bezettigng:
Het Ascot Trio is een goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit een saxofonist, gitarist en contrabasist. Uit ervaring is gebleken dat dit de ideale bezetting is voor de perfecte achtergrondmuziek.

Achtergrondmuziek
De achtergrondmuziek die door het Ascot Trio gespeeld wordt omvat bekende jazz standards, bossa nova's, gevoelige ballads, evergreens en zelfs enkele speciaal gearrangeerde popliedjes.

Aanvoelen wat het feest vraagt is van het allergrootste belang. Dat is nu precies wat u van het Ascot Trio kunt verwachten. Het aanpassen van het geluidsniveau en repertoire beheersen zij als geen ander.

Uniek
Door het ontbreken van piano en drums blijft het volume beperkt en is het Ascot Trio gemakkelijk verplaatsbaar. Hierdoor is dit Jazztrio tijdens hetzelfde feest of evenement op verschillende plaatsen inzetbaar en onderscheidt het zich van vele andere Jazztrio's.

Verzoekje? Heeft u een speciaal verzoekje? Laat het weten! Ze zullen er alles aan doen om uw wens in vervulling te doen gaan.

Informatie aanvragen