Frans Bauer

Vanaf 2000 besluit Jurgen zich volledig te gaan concentreren als solo-artiest en daarmee van zijn hobby zijn vak te maken. Bestond zijn repertoire voorheen uit Dance Classics en Rock en Jazz, na zo'n 130 optredens in the sound of music (Joop van den Ende Theaterproducties, Circus Theater Scheveningen, 2003-2004), koos hij voor een ander pad.

Het waren The Cast en Crew van zijn ‘Sound' collega's die Jurgen wezen op zijn gelijkenis met Frans Bauer. De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem. Zijn act is een groot succes, alleen al in 2004 vonden er ruim 150 optredens plaats in Nederland en België.

De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II Stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans in beweging én in de war: is hij het echt of niet?

De kwaliteiten van Jurgen als enige echte look-a-like en imitator van Frans Bauer bleven niet onopgemerkt. Al na een paar weken was hij te zien bij Praatjesmakers (NCRV), Ook dat nog (KRO), de reallife soap Only Joling (Yorin), Nachtsuite (RTL 5) en te lezen in onder meer weekbladen als Actueel, Panorama en Vrij Nederland.

Jurgen zet een act neer die zijn weerga niet kent! Hij creëert de Bauer-sfeer, die slechts door één ander ook wordt neergezet.
Met deze innemende act weten duizenden hem te waarderen en kwalificeren!
Het moge duidelijk zijn, van Jurgen gaat Nederland in de nabije toekomst nog veel meer horen!
Hij is basic, pure sang en betaalbaar...zingen is zijn vak, maar vooral zijn hobby!

Een optreden duurt standaard 1x30 minuten.
Gage is inclusief technicus en geluid tot circa 350 personen.

Informatie aanvragen