Christmastime

It is Christmastime!Â

Een show die geheel in het teken staat humor, zang, dans, entertainment en uiteraard kerst. Schitterende kostuums, special effects en een prachtig decor zijn slechts enkele aspecten die aan bod zullen komen. Kortom een avond waarbij u zich geen moment hoeft te vervelen. Deze kerstshow wordt opgebouwd uit diverse blokken waarbij ieder blok gericht is op een specifiek thema. Zo biedt deze kerstshow u een avond van 4 verschillende thema's waarvan elk thema wordt gesierd door een paar toepasselijke kerstnummers. De muzikanten helpen u graag met het samenstellen van het programma, zodat u een show krijgt die het best bij uw feest past.

U heeft de keuze uit de volgende thema's!
Â
Gala
In passende avond kleding volgens het etiquette krijgt u schitterende ballads en duetten te horen. Dit alles aangekleed met een prachtig sterrendecor zogen voor een intieme en romantische sfeer.

Showbizz
U wordt meegenomen naar een nachtclub in New York. Alle bekende nummers uit de showbizz passeren de revue. De heren zijn gepast gekleed in jacquets en de dames in hotpants!!! Dat belooft wat! dus vlieg mee en laat u verleiden.

Hollands Glorie
Ze laten u zien wat Nederland voor moois in huis heeft. Prachtige Nederlandstalige nummers om naar te luisteren, maar ook om mee te zingen en op te dansen. Zo kunt zelfs gezellig mee zingen tijdens het sing-a-long blok.

Broadway
Alle musical hoogtepunten gebundeld tot een schitterend geheel. Laat u meeslepen door de dramatische verhalen en dans heerlijk mee op de swingende klanken van de nieuwste musicals.

The Roaring Seventies
Als ze konden kiezen waren ze in deze tijd geboren. Wat een tijd! Wat een nummers! Blinkende pakken, glitterdecor en meeslepende muziek. Kortom een schitterend feest en dans spektakel Waarbij u letterlijk en figuurlijk het dak eraf danst.

Caribbean Night
Gooi uw heupen los op de ritmische muziek van Caribische sferen. Ze nemen u mee op een eilandentrip waarbij de meest populaire muziekstijlen aan bod komen. Het zomerse gevoel komt weer naar boven en het belooft een hete avond te worden.
Â
Bezetting:
Deze show is samengesteld door een zangformatie van buitengewoon kaliber. Buiten het feit dat zij goede vrienden zijn hebben zij ieder geschoolde zangstemmen en weten met hun enthousiasme en openheid iedere feestavond om te toveren in een onvergetelijke avond.

Alle vier zongen zij solo en in het ensemble van Joop van den Ende. Na samen een optreden gegeven te hebben tijdens een nieuwjaarsfeest stroomde de opdrachten binnen.

Inmiddels hebben zij op grote feesten het hoofdprogramma verzorgd, en stonden zij bij diverse bekende Nederlanders in hun voorprogramma.
Â
Duur van het optreden
Deze show bestaat uit 4 blokken van ieder 40 minuten. Inbegrepen is geluid- en lichtapparatuur geschikt tot 150 pers en bij het thema horende achtergrond muziek en decorstukken.

Informatie aanvragen