3 Js

Dat er sinds mensenheugenis toonaangevende artiesten afkomstig zijn uit Volendam is bekend. BZN en The Cats zijn goede voorbeelden van acts die baanbrekend werk hebben verricht en meer recent namen Jan Smit en Nick & Simon de fakkel over. Stuk voor stuk toppers die hun publiek weten te boeien en met eigen nummers een zaal op z'n kop weten te krijgen!

3J's mag dan landelijk nieuw zijn al een aantal jaar is de act in Volendam een begrip. De lokale zalen hebben keer op keer bol gestaan van enthousiaste fans, echter zij bleven één van de best bewaarde geheimen voor niet dorpsgenoten.

De belofte voor 2007
De aanstekelijke geheel eigen sound van 3J's is gekoppeld aan Nederlandstalige liedjes van eigen hand die gaan over het leven in de breedste zin van het woord. De nestor van het trio is gitarist Jaap de Witte, een muzikant die het klappen van de zweep kent en wiens levenservaring zwaar weegt in de teksten. Jaap Kwakman heeft een uiterst solide reputatie als gitarist, terwijl slechts weinigen hem kennen als virtuoos op de mandoline. Ten slotte is er dan het middelpunt van 3J's, zanger Jan Dulles. Naast zijn charismatische uitstraling is Dulles gezegend met een opvallend stemgeluid, helder en warm.

De eerste single "Kom" verschijnt op 23 februari en later dit voorjaar een volledige cd. Ook live is 3J's in staat om te verrassen, binnenkort ook bij u in de omgeving!Â

Informatie aanvragen